monday

#stămacasă

M-am trezit de dimineață gata pentru a face ordine în suflet și casă. Acum nu am nici o scuză pentru a nu avea timp de mine. Ora 08:00 m-a prins cu cafeaua în mână și cu o țigară. Stau pe balcon, savurez cafeaua gândindu-mă cu ce să încep prima dată. Casa e vraiște, sufletul la fel. Mă concentrez pe casă, e mai simplu să aleg varianta mai ușoară. Mănânc între timp biscuiții preferați pentru dimineață, belvita original, chocolate.

Strâng rufele murdare, mă plâng că mereu îmi spun că voi fi mai ordonată de mâine și mereu sfârșesc prin a-mi demonstra că mi-am încălcat obiectivele. Îmi aranjez garderoba, în care niciodată nu găsesc nimic, pe cât de plină e, pe atât de inutilă. Mă învârt prin casă și realizez că e ora 13:00. E timpul să mă ocup și de sufletul meu. 

Sufletul.

Partea aceea care niciodată nu e împlinită. 

Când simt că lucrurile o iau razna mă apuc și scriu, cumva lucrul ăsta mă liniștește. Și-am început să fac asta în fiecare zi. Ba chiar mi-am făcut o rutină, acum că #stămacasă avem tot timpul pentru a lucra mai mult la persoana noastră. 

Cum totul vine din interior, primul lucru pentru a ajunge la împlinire, este să lucrăm la interiorul nostru. 

Eu am adoptat diferite planuri de alimentație, pe care o să vi le împărtășesc și vouă în următoarele articole unde o să abordăm mai multe teme despre suflet.

Primul lucru cu care trebuie să începi este să te trezești de dimineață și să muncești, indiferent dacă încă nu știi pentru ce. Doar trezește-te, începe să faci ceva, iar dacă nu știi cu ce să începi, începe ca și mine astăzi, cu casa, acolo unde există o casă ordonată, există și un suflet împlinit. Eu lucrez la asta, zi de zi câte puțin. O să vin în fiecare zi de luni cu rutina mea de începutul săptămânii.

Se lasă seara, mă pregătesc de o baie fierbinte și mă voi pune la somn, mâine e o nouă zi.

photo source: Pinterest
Reclame

2 gânduri despre „#stămacasă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.