monday

O nouă zi, o nouă cafea, o nouă țigară. Un nou articol pe blog.

Ce facem astăzi? 

Astăzi vă prezint rutina mea de luni. Așa cum am spus și ieri, în fiecare zi de luni voi veni cu activitățile mele de început de săptămână.  

LUNI. Ziua mult urâtă de toată lumea. Pentru mine ziua de luni mereu a fost un “nou început” ziua în care mă simt mai motivată ca oricând, ziua în care îmi fac planurile pentru toată săptămâna. 

Ora 08:00, dimineața mă prinde ca de obicei cu o cafea în mână și cu o țigară. Îmi iau agenda și mă gândesc la ce voi nota în ea, nu mai devreme decât îmi iau telefonul în mână și arunc o privire pe site-urile de socializare, cum altfel să începi o zi nouă dacă nu arunci o privire asupra trecutului?

Schimb două-trei mesaje, îmi termin cafeaua, îmi termin țigara, aprind o altă țigară, îmi iau agenda și notez. 

LUNI-zi de relaxare, încep de marți activitățile. Tai peste zi de relaxare. Niciodată nu încep cu zi de relaxare într-o zi de luni

Luni- dacă tot #stămacasă îmi propun ca astăzi să încep exercițiile pentru fese. Desigur, după ce o să iau și micul dejun. Spanac cu niște ouă fierte. Voi lucra la noi articole. La prânz o să-mi gătesc, o să fac curat și o să mai arunc o privire printre haine. Azi mă gândesc să sortez garderoba!

Marți-ziua pentru învățat. O să arunc o privire peste cursurile de la facultate și o să îmi fac notițe. Seara o voi încheia cu exercițiile pentru brațe.

Miercuri-dimineața o voi începe cu abdomene. Iar pe urmă îmi voi ocupa ziua cu diferite proiecte pentru facultate. 

Joi-ziua experimentării. Dacă tot nu putem să ieșim din casă, o să-mi petrec timpul gătind. Poate o să revin cu un alt articol joi, în care vă voi arăta ce am gătit. După o zi plină de mâncat și gătit, niște exerciții yoga ar fi numai bune! 

Vineri-îmi dedic această zi citind. Întreaga zi. Plus niște exerciții pentru piept. 

Sâmbătă-sau cum îmi place să spun, “ziua femeii”. Această zi mi-o dedic în fiecare săptămână mie. Mă trezesc dimineața, îmi beau cafeaua, citesc articole noi, mă uit peste articolele mele, îmi iau agenda și mă uit dacă mi-am atins obiectivele săptămânale, baie cu spumă, casa plină de parfum, ziua în care mă simt cel mai motivată și lucrez cel mai bine. 

Duminică-în principiu era zi de relaxare(înainte de a sta în carantină) mă petreceam cu o relaxare mintală deoarece luni începeam munca. Acum e o zi oarecare. Plină de activități.

Cam acesta e planul meu pe această săptămână, al tău care este?

Puțin plictisitor…suntem obligați să stăm acasă. Dar partea cea mai bună e că putem petrece timp mai mult cu familia și cu noi înșine. 

 Aș mai sta să scriu multe..dar, am timp și mâine #stauacasă.

photo source: Pinterest
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.