monday

Ziua bună se cunoaște de dimineață.

Radiez, razele soarelui îmi luminează chipul, mintea și îmi dau o senzație de bine. Geamul e ușor deschis iar căldura ce pătrunde înăutru îmi reflectă corpul și mă ridică din pat încă de la primele ore ale dimineții.

Îmi pregătesc o cafea, mă așez la masă și fiind singură încep să meditez. Meditația este un fenomen mental pe care eu îl practic în fiecare zi. Îmi îndrept atenția asupra propriei gândiri, a conștientului, subconștientului și inconștientului. Acest lucru este fundamental atunci când cineva își pune problema cunoașterii de sine.

Dimineața e partea mea preferată a zilei. Ce poate fi mai frumos decât o nouă zi în care putem să o luăm de la capăt? Cu atât mai mult cu cât ziua anterioară a fost una mai puțin plăcută.

E un nou început de săptămână. Trebuie să ne adunăm gândurile, să privim în spate și să vedem dacă am realizat tot ce ne-am propus. 

Nu trebuie să ne fustrăm și să fim dezamăgiți dacă nu am reușit să dăm randamentul pe care ni-l doream, ba din potrivă din acest mic eșec trebuie să ne ambiționăm și să ne adunăm toate forțele pentru a deveni mult mai dinamici pentru noile noastre scopuri.

Notează-ți într-o agendă câteva puncte pe care îți dorești să le atingi pentru fiecare zi și începe chiar de astăzi să muncești la ele.

Găsește-ți energia de care crezi că ai nevoie. Stai pozitiv. Alungă tot ce e tulbure în viața ta. La finalul săptămânii ia-ți agenda și bifează tot ce ai reușit să îndeplinești. Îți garantez că va fi un exercițiu constructiv pe care vei ajunge să-l iubești.

photo source: Pinterest
Reclame

librex.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.