self-knowledge

Ai ales.

Nimic nu s-a întâmplat dintr-o coincidență. Când uităm de noi, când suntem deconectați de sinele nostru, când ne preocupăm prea mult de ceea ce facem și nu ne oprim o clipă să privim în interiorul nostru, ne pierdem și ne trezim într-un loc pe care nu-l cunoaștem. Și nimic nu s-a întâmplat peste noapte. Totul s-a întâmplat în moment în care ai ales, în momentul în care ai decis, când ai luptat împotriva propriului tău destin.

Ai ales să închizi ochii și să mergi pe drumul greșit, până ai uitat cine ești, cum să te aperi, cum să te iubești, cum să te ridici din poziția de sclavă și să revi la poziția de stăpână.

Ai ales să îți lași încă o dată emoțiile să te controleze, să pună stăpânire asupra ta, să te domine.

Ai ales să te crezi slabă, neputincioasă, abandonată și ai uitat să te asculți, să te întrebi și să îți răspunzi.

Ai ales să devi victimă în propria viață, mai goală și mai confuză pe zi ce trece.

Și nimic nu te mai mulțumește. Nimic nu mai e la locul lui. Te simți inconfortabil și ești disperată să-ți găsești chemarea și sensul în viață. Îți lipsește sentimentul de valoare personală și îți dorești să te simți din nou TU.

Și-atunci realizezi că ai ales drumul greșit în viață. Și-alegi drumul corect, cel pentru care ai plătit scump din cauză că te-ai străbătut de la el. Și-ți recunoști fricile. Și-ți accepți trecutul. Te reconectezi la sinele tău, la tot ce ai neglijat. Îți cureți mintea, sufletul și corpul și-ți speli rănile și nemulțumirile. Culegi energiile pozitive și te încarci cu ele și-apoi le transmiți la rândul tău mai departe.

Și după mulți ani în care nu ai mai trăit adevărat, mulți ani în care ai trăit în minciună, te simți renăscută, fericită. Și-abia atunci ai realizat că ești în această lume cu un scop, cu un destin de împlinit. Iar dacă ai senzația că te învârți în cerc, că nu îți găsești scopul, că nu știi de ce faci aceleași alegeri și greșeli la nesfârșit, gândește-te că viața îți oferă aceeași lecție până în momentul în care ai învățat-o. Dacă simți că ești blocată în același loc înseamnă că încă nu ți-ai învățat bine lecția.

Reclame
Reclame
Reclame

1 gând despre „Ai ales.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.