self-knowledge

Auto-înșelare.

Nu putem schimba oamenii. Nu vor putea fi niciodată altceva decât ceea ce sunt. Orice încercare de ai schimba este doar o iluzie. Oamenii se vor strădui să reziste cerințelor noastre sau se vor strădui să-și dubleze eforturile pentru a dovedi că nu îi putem controla. O perioadă se vor potrivi așteptărilor noastre dar în momentul în care ne întoarcem, vor reveni la starea lor naturală, la ceea ce îi definește în esență.

Nu există calitate în control, poate doar o doză de egoism, în care încercăm să transformăm oamenii în ceva ce nu vor să devină. E greu să acceptăm, mai ales când acei oameni fac parte din viața noastră și sunt dăunători pentru noi. Oamenii nu se vor schimba pentru altcineva, ei o fac doar în momentul în care își doresc ei înșiși să devină cea mai bună variantă a lor. 

Singura persoană pe care o poți schimba ești tu. Singura persoană asupra căreia deți controlul absolut ești tu. 

Femeile văd frumusețea din oameni. Ochii lor privesc frumosul chiar și în ce este stricat, sufletul lor iubește și mângâie chiar și ce este rănit, chiar și când este rănit. Femeile sunt personalități puternice, profunde, curajoase, ce sunt greu de apreciat sau înțeles și nu toți sunt capabili să o facă. Lor nu le este frică să-și asume sentimentele, greșelile, părerile.

Femeile dețin o lume interioară bogată, își cunosc punctele puternice și cele slabe și se ambiționeză să devină cele mai bune. Femeile sunt primele predispuse la naivitate, acordă o a-doua-a șansă în repetate rânduri încât din a-doua-a devine de fapt a-zecea. Femeile sunt naive pentru că ele văd frumusețea în tot, simt tot, sunt empatice și simt sentimentele altora. Au o inimă de aur. 

-Nu te trăda pe tine și sufletul tău. Fii sinceră cu tine. Când vei învața să te iubești și să te pui pe primul loc, acei oameni care îți consumă timpul, energia și sentimentele vor înceta să mai apară în viața ta.- 

photo source: Pinterest
Reclame
Reclame
fashiondays.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.