self-knowledge

Elimină energiile negative din viața ta.

Te simți flămândă și mănânci orice, când de fapt cel flămând cu adevărat este sufletul tău. Ai luat bucăți din viața de care nu aveai nevoie pentru a umple golul ce îl simți, pentru a te minții însuți pe tine că ai totul, că ești un om împlinit. Ai răni pe suflet și rămâi blocată în același loc din teama de a greși din nou, așa că alegi să-ți păstrezi durerile într-o cămară ascunse până și de realitatea ta.

Te comporți normal de parcă ai duce o viață perfectă dar interiorul tău e praf. Îți negi coșmarurile repetitive, melancolia prelungită, depresia, senzația că nimic nu e cum vrei să fie, ceață de pe creier, agitația, frământarea, neliniștea continuă. Ești epuizată fizic, simți oboseala ce ți se așterne zilnic pe corp dar nu poți să dormi fiindcă cel obosit nu este corpul…

Sistemul tău natural de protecție este deteriorat și slăbit, îți lași jos “bariera de protecție” și-atunci permiți tuturor energiilor negative să pătrundă în câmpul tău. 

Emoţiile negative semnalează o gândire care se află în neajunsurile tale. Când eşti deprimată, tristă, înspăimântată, critică, toate aceste emoţii spun ceva despre tine, despre gândurile pe care le deții , despre “adevărurile”(iluziile) în care crezi şi care îţi guvernează viaţa. Când suferi înseamnă că interpretezi negativ anumite situaţii care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale. Suferințele prelungite întreținute de rememorarea periodică a situațiilor neplăcute în combinație cu detaliile dureroase cunoscute îți scad vibrația și-ți fac viața o moarte lentă…

Când simți emoție, energie negativă, mergi în interiorul tău, comunică profund cu sinele, investighează gândurile ce nu-ți dau pace, privește totul lucid, elimină-ți așteptările și nu adăuga nimic în plus, nu încerca să găsești răspunsurile pe care ți le-ai dori să le auzi ci îmbrățișează-le pe cele reale.

Îți cunoști intuiția, știi ce vrei să alegi, știi ce vrei să faci, mintea-ți trimite înseninarea de care ai nevoie. Vocea ta interioară vrea să se facă auzită, vrea să urle, să spună cu voce tare și credibilă decizia pe care-o aștepta de atâta timp s-o ia. Lasă-ți vocea să vorbească, ascult-o, eliberează-te de tot ce îți provoacă agonie și oferă emoţiilor tale “igiena” mentală de care are nevoie. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.