self-knowledge

Îți trebuie puține lucruri ca să fii fericit.

Fericirii nu-i plac oamenii care nu se respectă pe ei înșiși, nu va veni și nici nu o vei simți cât timp nu te iubești și nu te accepți. Fiecare are în mâinile sale propria fericire, trebuie doar să-și deschidă mintea pentru a observa-o. Fericirea există atât timp cât crezi în ea, atât timp cât știi să o dăruiești și să o accepți.

Unul dintre păcatele pe care le comitem cu toții este să nu fim fericiți, să amânăm întotdeauna această emoție pe mai târziu. Ne afundăm în stări de depresie, de neliniște, pe care ni le inducem singuri, când de fapt tot ce se află în jurul nostru este un motiv în plus pentru a ne simți împliniți.

Renunță la comparații și vei putea să te bucuri de viață la maxim. Fericirea se găsește în gesturile mici, în lucrurile de zi cu zi, în ceea ce deți tu, nu în ceea ce are altcineva. Cu cât ești mai recunoscător cu ceea ce primești zilnic, cu atât vei primi mai mult.

‘Cel ce își exprimă recunoștința i se va mai da și va trăi în abundență, cel care nu își exprimă recunoștința i se va lua chiar și ceea ce are.’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.