self-knowledge

Lumea nu are nevoie de o persoană ideală.

Toți încercăm să arătăm ceva, dar nimeni nu are nevoie să privească. Lumea are nevoie de greșelile tale deoarece greșelile spun că ești în acțiune, că muncești la persoana ta. Lumea nu are nevoie de tine fals, ci de cel adevărat, de tine întreg și unic.

Fiecare persoană este o carte necitită. Atât de des credem prefața, încât judecăm după copertă, uitând că esența e undeva printre pagini. Nu există oameni inutili în viața noastră, ci doar oameni de care ne îndepărtăm. Avem nevoie de cineva la un anumit moment. Cineva are nevoie de noi. Este atât de important Să FII în locul potrivit la momentul potrivit.

Nu am învățat “să fim”. Poți scrie “sunt ceea ce sunt” în cinci limbi diferite dar nu poți simți. Îi apreciez pe toți cei care se caută, care înțeleg brusc că ceva e în neregulă cu ei și sunt hotărâți să se schimbe și să devină tot ce nu au reușit cu mult timp în urmă. “A fi” este despre fiecare minut și nu despre grabă.

Viața este un întreg pachet de miracole, și tot ce suntem datori să facem este să mulțumim și să fim recunoscători pentru fiecare zi și pentru fiecare persoană care a făcut parte din viața noastră la un moment dat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.